A A A
ENA

Nieuws

Tien jaar 'Economisch Netwerk Albertkanaal'

05.05.2015
Infomarkten op 19 mei (Geel) en 26 mei (Hasselt)


Infomarkten op 19 mei (Geel) en 26 mei (Hasselt) naar aanleiding van  '10 JAAR ECONOMISCH NETWERK ALBERTKANAAL'

Op 23 april 2004 besliste de Vlaamse Regering om het Economisch Netwerk Albertkanaal, kortweg ENA, in het leven te roepen. De beslissing leidde tot een ambitieus actieprogramma. Sindsdien stuurt het Coördinatieplatform Economisch Netwerk Albertkanaal de realisatie van het actieprogramma aan. Tien jaar later worden de inspanningen zichtbaar op het terrein.

 

We tonen graag de resultaten tijdens infomarkten in Geel en Hasselt. Daarnaast kunnen aan de betrokken actoren vragen gesteld worden over nog actuele projecten en kunnen de plannen nader worden bekeken. Ook werpen we een blik vooruit, want in het toekomstig (ruimtelijk) beleid zal het Economisch Netwerk Albertkanaal een belangrijke plaats innemen. 

 

U en alle inwoners van uw gemeente zijn van harte welkom tijdens onze infomarkt op 19 mei in Cultureel Centrum de Werft in Geel of op 26 mei in het Vlaams Administratief Centrum in Hasselt, telkens van 16:00 uur tot 20:00 uur. Inschrijven is niet nodig. 

 

Mogen wij u vragen om deze uitnodiging te verspreiden aan uw inwoners en collega’s via de beschikbare communicatiekanalen? Voor meer informatie kan u terecht op http://ena.ruimtevlaanderen.be.

 

 

 

 

19/05 Geel (Antwerpen)

 

Polyzaal Cultuurcentrum de Werft

Werft 32
2440 Geel 

 

 

 

26/05 Hasselt (Limburg)

 

Coffee Corner VAC Hasselt

Hendrik Van Veldekegebouw 
Koningin Astridlaan 50, bus 1 
3500 Hasselt 


Ga naar het volledige nieuwsoverzicht
In de kijker

Brochure ENA

Raadpleeg hier de brochure rond 10 jaar Economisch Netwerk Albertkanaal

Tien jaar 'Economisch Netwerk Albertkanaal'

Infomarkten op 19 mei (Geel) en 26 mei (Hasselt)


Uitvoeringsprogramma voor het ENA

Op 17 juli 2015 besliste de Vlaamse Regering over de verdere aanpak en de lopende acties in het uitvoeringsprogramma voor het Economisch Netwerk Albertkanaal.

Zie hier de beslissing.